BONUS ISTIMEWA KHAS UNTUK PEMBELI RAHSIASHOPEE...

Anda tak akan dapat bonus seperti ini di mana-mana

BONUS ISTIMEWA NO. 1

SHOPEE ADS CREDIT

FAST 5

 5  4, 3, 2, 1, ORANG PERTAMA AKAN MENDAPAT SHOPEE ADS CREDIT BERNILAI RM40*

FURIOS 20

20 PEMBELI SETERUSNYA AKAN MENDAPAT SHOPEE ADS CREDIT BERNILAI RM20*

 

Dengan Shopee Ads Credit Bernilai RM20 ini, anda boleh letakan produk anda terus di muka depan bakal buyers. Lihat contoh dibawah. Perhatikan bulatan berwarna merah...

Setiap kali Buyer memasukan keyword "SLIM", produk Seller yang menggunakan keyword tersebut akan dipaparkan. Anda berpeluang menghasilkan jualan yang banyak. Perhatikan bulatan merah dibawah sekali di sebelah bintang. Jumlah bintang tersebut menunjukan jumlah jualan yang terhasil. Anda juga berpeluang untuk menghasilkan jualan yang banyak dengan menggunakan Shopee Ads Credit.

Bonus Istimewa Khas No.1 ini hanya akan diberikan kepada 30 orang pertama yang buat belian sekarang RahsiaShopee melalui link affiliate saya

Contoh kempen di atas yang saya jalankan menggunakan Shopee Ads Credit. Perhatikan, tiada trafik datang ke produk page saya sebelum 25 Mei 2018. Sebaik sahaja saya menggunakan Shopee Ads, ramai buyers melawat page dan menghantar pertanyaan untuk produk saya. Modal yang dikeluarkan hanyalah RM16.25 untuk kempen yang berjalan selama 7 hari.

Cuba tengok bilangan Clicks. 68 Clicks. 1 pembeli sahaja sudah cukup untuk cover bajet iklan. Kos iklan di Shopee lebih murah dari FB ADS dan Google Ads. 

 • Dengan Shopee Ads Credit, anda berpeluang untuk menjana jualan yang banyak
 • Ramai buyers akan melihat iklan dan seterusnya produk anda
 • Test market. Tengok sambutan terhadap produk dengan lebih pantas. 
 • Anda boleh cuba Shopee Ads dengan credit RM20 yang saya berikan supaya anda tak rugi apa-apa apabila iklan tak menjadi. 

BONUS ISTIMEWA NO. 2

300 PRODUK NICHE + LINK SUMBER PEMBEKAL DI ALIEXPRESS

Tak ada idea nak jual apa kat shopee? Saya bantu dengan senarai 300 niche dan link sumber pembekal yang anda boleh pilih. Anda tak perlu bersusah-payah. tak perlu pening kepala memikirkan produk apa nak dijual. Saya dah siap sediakan untuk anda. Anda cuma perlu pilih sahaja dari senarai tersebut, Lihat Sebahagian Contoh Produk Niche Dibawah Bersama Link dan Sumber Pembekal

 • Tak perlu pening kepala nak cari idea dan produk
 • Disediakan sekali link dan sumber pembekal
 • 19 Kategori Niche merangkumi: 1. Children & Family Fun, 2. Magic & Magician, 3. Beauty & Fashion, 4. Pranks & Small Gags, 5. Travel and Vacation, 6. Fitness & Workout, 7. Home & ccessories, 8. Vehicle Accessories, 9. Clothing & Accessories, 10.Hobby & Hobbyist, 11.Education & chool, 12.Health & Living, 13.DIY Health & Beauty, 14.Pets & Animal, 15.Automobile/Vehicle, 16. utdoor & Recreation, 17. Electrical & Electtronics, 18. Book & Accessories, 19. Miscellaneous, 

BONUS ISTIMEWA NO. 3

VIDEO TUTORIAL RINGKAS ALIEXPRESS

Anda dah dapat 300 Produk Niche Beserta link ke senarai pembekal, pastinya anda perlukan panduan untuk membeli produk di AliExpress jika tidak pernah membeli produk di sana. Video Tutorial Ringkas AliExpress akan bantu anda. Dari mendaftar akaun, membeli produk dan tips memilih Pembekal. 

BONUS XTRA NO. 4

AUTOMASI DROPSHIP MALAYSIA

Automasikan urusan dropship anda dari memilih produk, memasukkan, meletak harga, proses sehinggalah hantaran. Tak perlu bersusah-payah memasukan produk kedalam shopee secara manual dan jaga stok.

Anda akan tahu satu sumber pembekal dropship dari Malaysia yang mempunyai lebih 100,000 produk fizikal dari pelbagai kategori. Anda cuma perlu tekan 1 klik untuk intergerasi ke Shopee. Semua urusan stok diuruskan secara automatik. Anda hanya perlu uruskan tempahan, dan buat bayaran kepada pembekal. 

 • Segala proses dropship diautomasikan
 • Pilih produk yang hendak dijual dan sistem akan masukan kedalam Shopee secara automatik
 • Tak perlu pening kepala nak cari produk
 • Tak perlu simpan stok atau produk sendiri
 • Tidak perlu jaga stok
 • Lebih 100,000 produk
 • Boleh juga di intergrasikan ke Lazada, 11thStreet dan EasyStore

BAGAIMANA NAK TEBUS BONUS DIATAS?

Buat pembelian Rahsia Shopee melalui link affiliate dibawah

Kemudian hantarkan email ke ramfir@gmail.com dengan tajuk TEBUS BONUS SHOPEE

Pastikan anda menekan butang atau link diatas apabila membuat pembelian. Kegagalan berbuat demikian boleh menyebabkan anda terlepas bonus istimewa dari saya. PERHATIAN, jika anda melayari laman ini di handfon, kemudian bercadang membuat pembelian di di komputer, pastikan anda gunakan link ini: www.jejakbalas.com/shopee supaya saya dapat mengesan pembelian anda. 

*Untuk Kredit SHOPEE ADS, anda perlu membuat pembelian di Shopee terlebih dahulu kerana Shopee tidak ada fungsi untuk memindahkan pembelian. Setelah membuat pembelian, tunjukan bukti dan saya akan transfer wang tunai sebagai ganti. Ini bukan rebat. Sila tebus Kredit Shopee Ads dalam masa 14 hari dari tarikh pembelian Rahsia Shopee

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.